Minna Hjelm!

Kategori: Allmänt

MÃ…NDAG

Hej babes, sitter nyduschad i sängen och ska fixa mina naglar och vänta på att ph ska börja.

Idag sov vi läääänge, skönt! Nu har jag precis sminkat mig så nu ska jag byta om innan vi åker iväg, puss

CARRIE

Efter skolan åkte jag till älskling och sedan till han syster. Handlade och åkte hem och gjorde mat. Nu ska vi kolla på Carrie, hörs imorgon. GODNATT ❤️

FREDAG

Har jobbat med grupparbete hela förmiddagen och nu ska jag träna manikyr på manda.

9 januari

Hej babes, ligger och kollar på misfits, as usual. Ska kolla något avsnitt och sedan sova, ååh så skönt. Imorgon är det ju stylistfredag, love it. 

Känner att denna vecka har varit helt okej, sov hos älskling tills onsdag då jag började skolan, vaknade av ett sms där det stod att våran tre timmars svenska var inställd så vi gick 10-11.30, skönt! Och idag har jag haft praktik hela dagen och imorgon väntar stylistlektion hela dagen. Bra vecka ju, och i helgen väntar lite planer, skönt! Men nu ska jag fortsätta kolla så slänger jag in ett inlägg senare, puss. 

Hej babes, kom hem för ungefär en timme sedan och nu sitter jag i sängen och tar det lugnt. Ska kolla lite serier och packa har jag tänkt, sedan ska jag äntligen få sova, varit sååå trött idag så ska försöka lägga mig i tid så jag orkar med morgondagen. 

GOD MORGON

Godmorgon babes, sitter på salongen och tar det lugnt. Kommer nog bli en skön dag här på salongen, hörs sen, x.

PARADISE

Nu ligger jag nyduschad i sängen och är helt slut. Skönt att börja komma tillbaka till rutinerna igen, imorgon är det tillbaka till praktiken som gäller och det känns superbra. Är glad att jag har hittat en plats jag verkligen trivs på! Men nu ska jag läsa lite bloggar innan ph börjar och efter det ska jag sova. Så vi hörs imorgon finisar, godnatt! 

onsdag

Hej babes, efter skolan åkte jag till Amanda och har varit där tills nu. Nu ska jag inte göra någonting speciellt, bara ta det lugnt. 

Vaknade till detta imorse vilket gjorde att allt det inte kändes lika jobbigt att åka till skolan. 

 

 

PARADISE

Hej babes, nu ska jag kolla gårdagens ph och vänta tills dagens börjar. 

Godmorgon älsklingar, sista dagen på lovet vilket inte känns okej. Ställde klockan på 9 och tänkte gå upp då så jag kanske orkar upp imorgon men det vart att vi sov i 1,5 timmar till. Förstår inte hur jag ska orka upp imorgon? Nu ska vi slänga i oss lite frukost så vi hinner göra allt vi ska idag, puss.