Minna Hjelm!

Kategori: Allmänt

Hej babes, ber om ursäkt igen för att jag varken bloggade i går kväll eller idag. Somnade på soffan framför en film och idag har jag bara varit seg och legat på soffan hela dagen. Min kropp och jag kommer inte överrens just nu, den bara krånglar och vill inte som jag vill, men nu känner jag att det är på bättringsvägen iallafall. Sitter i köket och ska försöka plugga lite medan älskling spelar. Kod för att importera min blogg till Nattstad: 1695384376 "

LÖRDAG

Hej älsklingar, har helt glömt bort att blogga idag. Vaknade ganska tidigt och åkte och handlade mat och så, när vi kom hem så spelade vi lite Sims och gta. Sedan gjorde jag mat och duschade, nu sitter vi och myser framför tvn med godis.

Pojken har redan lagt sig och somnat, själv sitter jag och kollar på tv. Men snart ska jag göra honom sällskap, hörs imorgon, puss 😘

Byta portal?


Funderar på att flytta tillbaka till nattstad, men skulle gärna vilja veta vad ni tycker. 
Ja/nej

Hej babes, sitter i skolan och har rast. Ska ha redovisning efter lunch så ska läsa det jag skrivit några gånger. 

TORSDAG

Hej babes, ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat. Men internet har varit sjukt segt och knappt funkat, men jag har faktiskt fixat en liten överraskning till er som kommer imorgon! Nu ska jag läsa eller någonting så hörs vi imorgon, godnatt!

Chai

Hej babes, gjorde chailatte till mig och älskling för ett tag sedan och nu ligger vi i sängen och kollar ph. Hörs imorgon, godnatt!

GLAD

Ni vet det jag sa om att sitta i skolan och läsa tre timmar? Glöm det, vi som ville gick åka hem och läsa så nu ligger jag i soffan och läser och väntar på älskling. Igår gick vi sluta två timmar tidigare och tre timmar idag, såå skönt!

onsdag

Hej babes, sitter och ska ha tre timmars svenska nu, yey, eller? Hela förmiddagen gick åt att filma och redigera tutorialen vi ska göra, nu ska vi läsa i 3 timmar, skoj va? 

NEW IN

På lunchen gick jag och Amanda x2 ner på stan och köpte lite saker, detta är vad som fick följa med mig hem. Ett torrschampo från Batiste, Visibly clear serien från Neutrogena och Clear-up stripes från Nivea. Lite nödvändigheter bara, kan tipsa er om hudvårdsserien som är super bra och luktar såååå gott!